A Chic No 13 termék az alábbi allergéneket tartalmazza:
1. Glutént tartalmazó gabonafélék Glutént tartalmazó gabonafélék, azaz búza (például tönkölybúza vagy khorasan búza), rozs, árpa, zab, illetve hibridizált fajtáik, valamint a belőlük készült termékek, kivéve:
búzából készült glükózszirup, beleértve a dextrózt is (42);
búzából készült maltodextrin (42);
árpából készült glükózszirup;
alkoholpárlatok – így például mezőgazdasági eredetű etil-alkohol – készítéséhez használt gabonafélék.
2. Rákfélék és a belőlük készült termékek
3. Tojás és a belőle készült termékek
4. Hal és a belőle készült termékek Hal és a belőle készült termékek, kivéve:
vitaminok vagy karotinoidkészítmények hordozójaként használt halenyv;
a sör és a bor derítőanyagaként használt halenyv vagy vizahólyag.
6. Szójabab és a belőle készült termékek Szójabab és a belőle készült termékek, kivéve:
teljes mértékben finomított szójababolaj és zsír (42);
szójababból származó természetes vegyes tokoferolok (E306), természetes D-alfa tokoferol, természetes D-alfa tokoferol-acetát, természetes D-alfa tokoferol-szukcinát;
szójabab olajából nyert fitoszterolok és fitoszterol-észterek;
szójabab olajából nyert szterolokból előállított fitosztanol-észter.
7. Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt) Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt), kivéve:
alkoholpárlatok – így például mezőgazdasági eredetű etil-alkohol – készítéséhez használt tejsavó;
laktit.
10. Mustár és a belőle készült termékek
12. Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok 10 mg/kg, illetve 10 mg/liter összkoncentrációt meghaladó mennyiségben; a számítást a fogyasztásra kész termékekre vagy a gyártó utasítása alapján elkészített termékekre vonatkozóan kell elvégezni.