Egyéb tudnivalók

Regisztráció

Ön regisztráció nélkül is szabadon nézelődhet és válogathat az I Love Sushi oldalán. A vásárlás előtt kérjük, szíveskedjen regisztráltatni magát és válassza meg jelszavát is. A regisztrációhoz szükséges néhány személyes adat megadása is. Megadott személyes adatainak helyességét ellenőrizheti. Erre szolgál az adatok jóváhagyása. Ha az adatot nem hagyja jóvá, módjában áll az adott ablakban Ön által feltüntetett valamennyi adatot törölni vagy javítani. Az adott megrendelés elküldött adatai az elküldést követően már nem javíthatóak. A regisztrációval Ön elfogadja az I Love Sushi adatvédelmi szabályzatát.

Új megrendelés során adatait természetesen módosíthatja. Az azonosító és a jelszó megadása azt jelenti, hogy a regisztráció útján nyilvántartásba vett természetes személy személyesen, illetve jogi személy, vagy jogi személyiséggel nem rendelkező gazdasági társaság (szervezet) képviselője a szervezet nevében jár el a vásárlás során.

Bejelentkezés

A regisztrációt követően bármikor személyes azonosítója és jelszava segítségével tud bejelentkezni.

Termékek, árak

Az I Love Sushi weboldalon megtalálható valamennyi terméket megvásárolhatja online. A megvásárolt termékeket nem lehet továbbértékesíteni. A termék ismertetőjénél megtalálja a termék jellemzőit és árát is, amely a megadott kerületekben a házhozszállítás költségeit, és az ÁFA-t is magában foglalja. A minimum rendelési érték 1.300 Ft, fogyasztói áron. Az I Love Sushi oldalon való vásárláshoz igénybe vett hálózati hozzáférés és egyéb távközlési szolgáltatás díjai Önt terhelik.

Megrendelés

Kérjük, hogy a kiválasztott terméket adja hozzá a rendelési listájához. Ezt a kiválasztott termék alatt található bevásárló kocsi ikonra kattintva tudja megtenni. Az ikonra kattintva megjelenik a kiválasztott termék a rendelési listán. Itt a + és a – jelekre kattintva tudja a kiválasztott termék megrendelt darabszámát növelni, illetve csökkenteni, valamint a terméket a rendelési listáról törölni.

A Tovább ikonra kattintva belép a rendelési listába. Még itt is tud a megrendelt termék mennyiségén változtatni a + és – jelek segítségével, valamint törölheti a megrendelt terméket a rendelési listáról.

Amennyiben további termékeket szeretne a rendelési listájához hozzáadni, a felső menüsor segítségével vissza tud térni a termékek kínálatához.

Amennyiben a rendelési listáján nem kíván tovább módosítani, akkor a rendelési lista Tovább ikonjára kattintva a Szállítási mód kiválasztása menüpontba lép be. Itt lehetősége van választani a „házhoz szállítás” vagy a „személyes átvétel” között.

Amennyiben a személyes átvételt választja, akkor a rendelés leadására legalább két órával az átvételt megelőzően van lehetőség. Személyes átvétel esetén a rendelt termék árából 8%-os kedvezményt biztosítunk. Ez a kedvezmény más kedvezményekkel nem vonható össze. Személyes átvételre a székhelyünkön van lehetőség.

Házhoz szállítás esetén alapértelmezett címként a regisztráció során megadott cím jelenik meg. Itt lehetőség van új szállítási címet megadni.

A szállítás módjának és a házhoz szállítás esetén a szállítás címének a kiválasztását követően a Tovább ikonra kattintva belép a fizetési mód menüpontba. Itt az alábbi fizetési módokat választhatja:

A fizetési módot a választott fizetési mód kijelölésével választhatja ki.

Készpénzes, vagy étkezési utalvánnyal történő fizetés választása esetén a termék árát házhoz szállítás esetén a futárnak, vagy személyes átvétel választása esetén a székhelyünkön a pénztárosnak történő fizetéssel rendezheti.

Online bankkártya vagy online OTP SZÉP Kártyával történő fizetés esetén a rendelés rögzítését követően tovább fog lépni az OTP rendszerébe, ahol a választott fizetési módnak megfelelően tudja a termék árát kifizetni.

A fizetési mód kiválasztását követően a Tovább ikonra kattintva a „Véglegesítés” menüpontban lehetősége van a rendelését még egyszer áttekinteni. Itt megjelennek a megrendelt termék adatai, a felhasználói adatok, a szállítási adatok, számlázási adatok, fizetés módja.

Ebben a menüben lehetősége van az átvétel időpontjának a rögzítésére, természetesen személyes átvétel esetén legalább a megrendelés leadását követő két órán túli időpontot tudunk az átvétel időpontjaként elfogadni.

Itt még lehetősége van arról is dönteni, hogy kér-e pálcikát a rendeléshez. Alapértelmezettként az a lehetőség van bejelölve, hogy pálcikát kér.

A megrendeléséhez a megjegyzés rovatban megjegyzéseket fűzhet.

A lista végén megjelenik még egyszer a fizetendő összeg.

A rendelés bármely elemét módosíthatja a Módosítás ikonra kattintva.

Amennyiben a rendelésével elkészült, a Rendelés rögzítése ikonra kattintva tudja a rendelését elküldeni nekünk. A rendelés rögzítésével a rendelési listán szereplő termék(ek) vonatkozásában az ajánlatunkat a rendelési lista adatai szerint elfogadja, így a rögzített megrendelés adatai már nem módosíthatók.

Új megrendelés esetén ismét lehetősége van az adatait módosítani, vagy az adatkezelési szabályzatunk szerint is kérheti a saját adatainak a módosítását, vagy törlését.

Megrendeléseiket a hét minden napján délelőtt 10 óra és 22 óra közt fogadjuk. Az elküldött, kiválasztott termékekkel feltölött rendelési lista (megrendelés) megérkezését a webshop vásárlást támogató rendszer automatikusan, elektronikus levél útján visszajelzi. A visszajelzés a megrendelés elfogadását jelenti.

Amennyiben nem egyértelműek a rendelés során megadott adatok, vevőszolgálati munkatársunk telefonon felkeresheti Önt, a házhoz szállítással kapcsolatos kérdések tisztázása végett.

Fizetés

Az I Love Sushi megrendelés a házhoz szállítás alkalmával készpénzben vagy étkezési utalvánnyal fizethető ki. A következő étkezési jegyeket fogadjuk el: Erzsébet utalvány.

Internetes rendelési felületen (www.ilovesushi.hu) lehetősége van rendelését bankkártyával kifizetni. A következő bankkártyákat fogadjuk el: American Express, OTP Bankpont, Visa, Visa Electron, MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro és JCB típusú bankkártyák.

OTP bankkártyás fizetési tájékoztató letöltése >>

 

Allergiát vagy intoleranciát okozó anyagok és termékek

 1. Glutént tartalmazó gabonafélék, azaz búza (például tönkölybúza vagy khorasan búza), rozs, árpa, zab, illetve hibridizált fajtáik, valamint a belőlük készült termékek, kivéve:
  1. búzából készült glükózszirup, beleértve a dextrózt is (42);
  2. búzából készült maltodextrin (42);
  3. árpából készült glükózszirup;
  4. alkoholpárlatok – így például mezőgazdasági eredetű etil-alkohol – készítéséhez használt gabonafélék.
 2. Rákfélék és a belőlük készült termékek.
 3. Tojás és a belőle készült termékek.
 4. Hal és a belőle készült termékek, kivéve:
  1. vitaminok vagy karotinoidkészítmények hordozójaként használt halenyv;
  2. a sör és a bor derítőanyagaként használt halenyv vagy vizahólyag.
 5. Földimogyoró és a belőle készült termékek.
 6. Szójabab és a belőle készült termékek, kivéve:
  1. teljes mértékben finomított szójababolaj és zsír (42);
  2. szójababból származó természetes vegyes tokoferolok (E306), természetes D-alfa tokoferol, természetes D-alfa tokoferol-acetát, természetes D-alfa tokoferol-szukcinát;
  3. szójabab olajából nyert fitoszterolok és fitoszterol-észterek;
  4. szójabab olajából nyert szterolokból előállított fitosztanol-észter.
 7. Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt), kivéve:
  1. alkoholpárlatok – így például mezőgazdasági eredetű etil-alkohol – készítéséhez használt tejsavó;
  2. laktit.
 8. Diófélék, azaz mandula (Amygdalus communis L.), mogyoró (Corylus avellana), dió (Juglans regia), kesudió (Anacardium occidentale), pekándió (Carya illinoinensis [Wangenh.] K. Koch), brazil dió (Bertholletia excelsa), pisztácia (Pistacia vera), makadámia vagy queenslandi dió (Macadamia ternifolia) és a belőlük készült termékek, kivéve az alkoholpárlatok – így például mezőgazdasági eredetű etil-alkohol – készítéséhez használt csonthéjasok.
 9. Zeller és a belőle készült termékek.
 10. Mustár és a belőle készült termékek.
 11. Szezámmag és a belőle készült termékek.
 12. Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok 10 mg/kg, illetve 10 mg/liter összkoncentrációt meghaladó mennyiségben; a számítást a fogyasztásra kész termékekre vagy a gyártó utasítása alapján elkészített termékekre vonatkozóan kell elvégezni.
 13. Csillagfürt és a belőle készült termékek.
 14. Puhatestűek és a belőlük készült termékek

További kérdés esetén az allergénekkel kapcsolatban tájékozódjon Ügyfélszolgálatukon!