Egyéb tudnivalók

Regisztráció

Ön regisztráció nélkül is szabadon nézelődhet és válogathat az I Love Sushi oldalán. A vásárlás előtt kérjük, szíveskedjen regisztráltatni magát és válassza meg jelszavát is. A regisztrációhoz szükséges néhány személyes adat megadása is. Megadott személyes adatainak helyességét ellenőrizheti. Erre szolgál az adatok jóváhagyása. Ha az adatot nem hagyja jóvá, módjában áll az adott ablakban Ön által feltüntetett valamennyi adatot törölni vagy javítani. Az adott megrendelés elküldött adatai az elküldést követően már nem javíthatóak. A regisztrációval Ön elfogadja az I Love Sushi adatvédelmi szabályzatát.

Új megrendelés során adatait természetesen módosíthatja. Az azonosító és a jelszó megadása azt jelenti, hogy a regisztráció útján nyilvántartásba vett természetes személy személyesen, illetve jogi személy, vagy jogi személyiséggel nem rendelkező gazdasági társaság (szervezet) képviselője a szervezet nevében jár el a vásárlás során.

Bejelentkezés

A regisztrációt követően bármikor személyes azonosítója és jelszava segítségével tud bejelentkezni.

Termékek, árak

Az I Love Sushi weboldalon megtalálható valamennyi terméket megvásárolhatja online. A megvásárolt termékeket nem lehet továbbértékesíteni. A termék ismertetőjénél megtalálja a termék jellemzőit és árát is, amely a megadott kerületekben a házhozszállítás költségeit, és az ÁFA-t is magában foglalja. A minimum rendelési érték 1.300 Ft, fogyasztói áron. Az I Love Sushi oldalon való vásárláshoz igénybe vett hálózati hozzáférés és egyéb távközlési szolgáltatás díjai Önt terhelik.

Megrendelés

Kérjük, hogy a kiválasztott termékeket helyezze a rendelési listájába. A rendelési lista tartalmát szabadon változtathatja. Kérjük, ellenőrizze a rendelési listába helyezett termékeket és annak árait is. Ha az ellenőrzést követően megtöltött rendelési lista "rákattintással" elküldi, a rendelési listában lévő valamennyi terméket megrendeli.

A bevitt adatokat a megrendeléskor is, azok elküldése előtt javíthatja. Erre szolgál az adatok jóváhagyása. Ha az adatot nem hagyja jóvá, módjában áll az adott ablakban Ön által feltüntetett valamennyi adatot törölni vagy javítani. Az adott megrendelés elküldött adatai az elküldést követően már nem javíthatók. Új megrendelés során adatait természetesen módosíthatja. Bár regisztrált adatait tartósan, bejelentkezését és megrendelését a megrendeléstől számított egy évig rögzítjük.

Megrendeléseiket a hét minden napján délelőtt 10 óra és 22 óra közt fogadjuk. Az elküldött, kiválasztott termékekkel feltölött rendelési lista (megrendelés) megérkezését a webshop vásárlást támogató rendszer automatikusan, elektronikus levél útján visszajelzi. A visszajelzés a megrendelés elfogadását jelenti.

Amennyiben nem egyértelműek a rendelés során megadott adatok, vevőszolgálati munkatársunk telefonon felkeresheti Önt, a házhoz szállítással kapcsolatos kérdések tisztázása végett.

Fizetés

Az I Love Sushi megrendelés a házhoz szállítás alkalmával készpénzben vagy étkezési utalvánnyal fizethető ki. A következő étkezési jegyeket fogadjuk el: Erzsébet utalvány, SodexhoPass.

Internetes rendelési felületen (www.ilovesushi.hu) lehetősége van rendelését bankkártyával kifizetni. A következő bankkártyákat fogadjuk el: American Express, OTP Bankpont, Visa, Visa Electron, MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro és JCB típusú bankkártyák.

OTP bankkártyás fizetési tájékoztató letöltése >>

 

Allergiát vagy intoleranciát okozó anyagok és termékek

 1. Glutént tartalmazó gabonafélék, azaz búza (például tönkölybúza vagy khorasan búza), rozs, árpa, zab, illetve hibridizált fajtáik, valamint a belőlük készült termékek, kivéve:
  1. búzából készült glükózszirup, beleértve a dextrózt is (42);
  2. búzából készült maltodextrin (42);
  3. árpából készült glükózszirup;
  4. alkoholpárlatok – így például mezőgazdasági eredetű etil-alkohol – készítéséhez használt gabonafélék.
 2. Rákfélék és a belőlük készült termékek.
 3. Tojás és a belőle készült termékek.
 4. Hal és a belőle készült termékek, kivéve:
  1. vitaminok vagy karotinoidkészítmények hordozójaként használt halenyv;
  2. a sör és a bor derítőanyagaként használt halenyv vagy vizahólyag.
 5. Földimogyoró és a belőle készült termékek.
 6. Szójabab és a belőle készült termékek, kivéve:
  1. teljes mértékben finomított szójababolaj és zsír (42);
  2. szójababból származó természetes vegyes tokoferolok (E306), természetes D-alfa tokoferol, természetes D-alfa tokoferol-acetát, természetes D-alfa tokoferol-szukcinát;
  3. szójabab olajából nyert fitoszterolok és fitoszterol-észterek;
  4. szójabab olajából nyert szterolokból előállított fitosztanol-észter.
 7. Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt), kivéve:
  1. alkoholpárlatok – így például mezőgazdasági eredetű etil-alkohol – készítéséhez használt tejsavó;
  2. laktit.
 8. Diófélék, azaz mandula (Amygdalus communis L.), mogyoró (Corylus avellana), dió (Juglans regia), kesudió (Anacardium occidentale), pekándió (Carya illinoinensis [Wangenh.] K. Koch), brazil dió (Bertholletia excelsa), pisztácia (Pistacia vera), makadámia vagy queenslandi dió (Macadamia ternifolia) és a belőlük készült termékek, kivéve az alkoholpárlatok – így például mezőgazdasági eredetű etil-alkohol – készítéséhez használt csonthéjasok.
 9. Zeller és a belőle készült termékek.
 10. Mustár és a belőle készült termékek.
 11. Szezámmag és a belőle készült termékek.
 12. Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok 10 mg/kg, illetve 10 mg/liter összkoncentrációt meghaladó mennyiségben; a számítást a fogyasztásra kész termékekre vagy a gyártó utasítása alapján elkészített termékekre vonatkozóan kell elvégezni.
 13. Csillagfürt és a belőle készült termékek.
 14. Puhatestűek és a belőlük készült termékek

További kérdés esetén az allergénekkel kapcsolatban tájékozódjon Ügyfélszolgálatukon!