Ünnepi ajánlatunk

Gyoza

Gyoza (töltött táska)

A gyoza eredete noha Kínából származik, a 17. század környékén Japánban honosult meg és azóta is óriási népszerűségnek örvend.

A gyozák fogyasztása rendkívül változatos. Gyozát tölthetünk darált hússal, zöldségekkel, tengeri herkentyűkkel, elkészítése során süthetjük olajban vagy gőzölhetjük, és ízesíthetjük szójaszószba vagy édes-chili szószba mártogatva.

Minden gyozatálhoz édes-chili szószt adunk.

Zöldséges rollok

Avokádó

Chic sushik

Makik

Maki kombinációk

Kifordított Alaszka makik

Óriás makik

Nigiri sushik

Nigiri hajók

Nigiri boxok

Maki boxok

Vegyes boxok

Party boxok

Déli menü 12-15 óra között

Kezdő boxok

Bento boxok

Ramenek

Miso levesek

Miso ramenek

Levesek

Kalóriamentes tészták

Ideális alternatíva a hagyományos és szénhidrátokban gazdag tészta helyettesítésére. Színezék, tartósítószer és aroma mentes növényi eredetű tésztánkban gyakorlatilag nincsen szénhidrát és kalória tartalom és glükémiás indexe is alacsony.

Előételek és tempurák

Fusion ételek

Rizsek

Édes makik

* Liofilizálás (víztelenítés) egy nagyon hasznos eljárás.

Az előkészített gyümölcsöket hirtelen, vagyis sokkolva mínusz 60 és mínusz 80 fok közötti hőmérsékletre teszik, majd szublimálás útján elvonják a vizet a gyümölcsökből. Cél az 1 %-os víztartalom elérése, amit további vízelvonással érnek el (hőmérséklet emeléssel, így kicsapódik a maradék víz is).

A gyümölcsök rostjai nem sérülnek, színét, íz-és illatanyagaikat, valamint vitaminjaikat is megőrzik az egészséges finomságok. Ropogósak, porhanyósak, frissek maradnak az eljárás után is.

Desszertek

Saláták

Szószok, öntetek

Extrák

Friss gyümölcslevek

Adelholzener szénsavas üdítők

Szénsavas üdítők

Japán sörök

Ásványvizek

Teák

Sake

Sushi és bor

Friss gyümölcslevek

Adelholzener szénsavas üdítők

Szénsavas üdítők

Ásványvizek

Japán sörök

Teák

Sake

Sushi és bor

Vásárlási utalványok