Rendelési információk

Online Rendelés

Regisztráció

Ön regisztráció nélkül is szabadon nézelődhet és válogathat az I Love Sushi oldalán. A vásárlás előtt kérjük, regisztráljon, vagy jelentkezzen be.

Regisztráció >>

Belépés

Első regisztrációt követően, a későbbiekben személyes azonosítója és jelszava segítségével tud bejelentkezni.

Vásárlás

Az I Love Sushi weboldalon megtalálható valamennyi terméket megvásárolhatja online. A termék ismertetőjénél megtalálja a termék jellemzőit és árát is. Áraink tartalmazzák az ÁFA-t, a csomagolási díjat valamint egyes kerületekben a kiszállítási díjakat is. Minimum rendelési érték 1 300 Ft.

Kiszállítási díjaink kerületenként változnak:

Ingyenesen: I. V. VI. XIII.
 300 Ft:   II. XIV.
 350 Ft:   III. VII. VIII. IX. XI. XII.
 650 Ft:   IV. X. XV.
 900 Ft:   XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII.
Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Diósd, Nagykovácsi, Solymár, Üröm
 1500 Ft: Csömör, Dunakeszi, Érd, Fót, Göd, Halásztelek, Leányfalu, Pécel, Pilisborosjenő, Piliscsaba, Pilisvörösvár, Pomáz, Szentendre, Törökbálint, Vecsés
 2000 Ft: Ecser, Gyál, Maglód, Nagytarcsa, Szigethalom, Szigetszentmiklós
 2500 Ft: Biatorbágy, Dunaharaszti, Etyek, Páty, Tahitótfalu, Tárnok, Telki, Veresegyház
 3000 Ft: Bicske, Dunavarsány, Gyömrő, Isaszeg, Martonvásár, Monor, Ócsa, Szada, Százhalombatta, Vác

A bevitt adatokat a megrendeléskor, azok elküldése előtt javíthatja. A megrendelés megérkezését és elfogadását webshopunk e-mailben visszajelzi. Amennyiben nem egyértelműek a rendelés során megadott adatok, vevőszolgálati munkatársunk telefonon felkeresheti Önt, a házhoz szállítással kapcsolatos kérdések tisztázása végett.

Megrendeléseiket a hét minden napján 10 és 22 óra közt fogadjuk.

Előrendelést felveszünk, a kívánt házhoz szállítási időpont megadásával, minimum másfél órával a kívánt szállítási időpont előtt.

Minden box szójaszószt, wasabit, pácolt gyömbért és egy pár evőpálcikát tartalmaz. A party boxhoz négy főre szállítunk kiegészítőket.
Külön csomagolás boxon kívüli tételekre 1000 Ft felett igényelhető.

Fizetés

Az I Love Sushi megrendelés a házhoz szállítás alkalmával készpénzben vagy étkezési utalvánnyal fizethető ki. A következő étkezési jegyeket fogadjuk el: Erzsébet utalvány, SodexhoPass.

Amennyiben helyben kíván bankkártyával, illetve OTP vagy K&H SZÉP kártyával fizetni, kérjük, telefonon kollégáinknak jelezni szíveskedjék, és futárunk POS terminált visz Önhöz.

OTP bankkártyás fizetési tájékoztató letöltése >>

Internetes rendelési felületen (www.ilovesushi.hu) lehetősége van rendelését bankkártyával kifizetni. A következő bankkártyákat fogadjuk el: American Express, OTP Bankpont, Visa, Visa Electron, MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro és JCB típusú bankkártyák, illetve OTP SZÉP kártya.

ÁFA-s számla igényét kérjük, telefonos vagy online megrendelésének leadásával egy időben jelezze.

Elállás kezelése

Elállási szándék / reklamáció esetén kérjük keresse fel Ügyfélszolgálatunkat (info@ilovesushi.hu vagy 06-1-336-1888 reggel 10 óra és este 22 óra között) az adott esetnek megfelelő, kielégítő megoldás megtalálása érdekében.

Rendelés >>

VISA

VISA Electron

MasterCard

Maestro

American Express