Rendelési információk

Online Rendelés

Regisztráció

Ön regisztráció nélkül is szabadon nézelődhet és válogathat az I Love Sushi oldalán. A vásárlás előtt kérjük, regisztráljon, vagy jelentkezzen be.

Regisztráció >>

Belépés

Első regisztrációt követően, a későbbiekben személyes azonosítója és jelszava segítségével tud bejelentkezni.

Vásárlás

Az I Love Sushi weboldalon megtalálható valamennyi terméket megvásárolhatja online. A termék ismertetőjénél megtalálja a termék jellemzőit és árát is. Áraink tartalmazzák az ÁFA-t, a csomagolási díjat valamint egyes kerületekben a kiszállítási díjakat is. Minimum rendelési érték 1 500 Ft, de szállítási kerületenként változhat.

Kiszállítási díjaink kerületenként változnak:

  200 Ft:   V. VI. XIII.
  300 Ft:   I.
  350 Ft:   II.
  400 Ft:   III. VII. VIII. IX. XI. XII. XIV.
  700 Ft:   IV. X. XV.
  900 Ft:   Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Nagykovácsi, Solymár, Üröm
  950 Ft:   XVI. XIX. XX. XXI. XXII.
  1050 Ft:   XVII. XVIII. XXIII., Diósd
  1500 Ft: Csömör, Dunakeszi, Érd, Fót, Göd, Leányfalu, Pécel, Pilisborosjenő, Piliscsaba, Pilisvörösvár, Pomáz, Szentendre, Törökbálint, Vecsés
  2000 Ft: Ecser, Gyál, Halásztelek, Nagytarcsa, Szigethalom, Szigetszentmiklós
  2500 Ft: Biatorbágy, Dunaharaszti, Etyek, Maglód, Páty, Tahitótfalu, Tárnok. Telki, Veresegyház
  3000 Ft: Bicske, Dunavarsány, Gyömrő, Isaszeg, Martonvásár, Monor, Ócsa, Szada, Százhalombatta, Üllő, Vác

 

A bevitt adatokat a megrendeléskor, azok elküldése előtt javíthatja. A megrendelés megérkezését és elfogadását webshopunk e-mailben visszajelzi. Amennyiben nem egyértelműek a rendelés során megadott adatok, vevőszolgálati munkatársunk telefonon felkeresheti Önt, a házhoz szállítással kapcsolatos kérdések tisztázása végett.

Megrendeléseiket a hét minden napján 10 és 22 óra közt fogadjuk.

Előrendelést felveszünk, a kívánt házhoz szállítási időpont megadásával, minimum másfél órával a kívánt szállítási időpont előtt.

Minden box szójaszószt, wasabit, pácolt gyömbért és egy pár evőpálcikát tartalmaz. A party boxhoz négy főre szállítunk kiegészítőket.
Külön csomagolás boxon kívüli tételekre 1000 Ft felett igényelhető.

Fizetés

Az I Love Sushi megrendelés a házhoz szállítás alkalmával készpénzben vagy étkezési utalvánnyal fizethető ki. A következő étkezési jegyeket fogadjuk el: Erzsébet utalvány.

Amennyiben helyben kíván bankkártyával vagy K&H SZÉP kártyával fizetni, kérjük, telefonon kollégáinknak jelezni szíveskedjék, és futárunk POS terminált visz Önhöz.

Internetes rendelési felületen (www.ilovesushi.hu) lehetősége van rendelését bankkártyával kifizetni.

Elfogadóhely adatai

név: Szaturfood Kft.
cím: 1027 Budapest, Bem rakpart 56. alagsor 1.
cégjegyzékszám: 01-09-928574
adószám: 14976452-2-41
telefonszám: +36 1 336 1888
faxszám: +36 1 336 1889
e-mail: info@ilovesushi.hu
web: www.ilovesushi.hu

OTP bankkártyás fizetési tájékoztató letöltése >>

OTP Online fizetés esetén a következő bankkártyákat fogadjuk el:
OTP SZÉP kártya

K&H Online fizetés
A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját megadják. A K&H Bank a VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro típusú kártyákat fogadja el.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

A K&H Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben közli a hiba okát.

ÁFA-s számla igényét kérjük, telefonos vagy online megrendelésének leadásával egy időben jelezze.

Elállás kezelése

Elállási szándék / reklamáció esetén kérjük keresse fel Ügyfélszolgálatunkat (info@ilovesushi.hu vagy 06-1-336-1888 reggel 10 óra és este 22 óra között) az adott esetnek megfelelő, kielégítő megoldás megtalálása érdekében.

Rendelés >>

VISA

VISA Electron

MasterCard

Maestro